Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи отримає другий шанс Анастасія Приходько

187165 ПЕРЕГЛЯДІВ

Анастасія Приходько хоче виступити на сцені наймасштабнішого музичного конкурсу Європи «Євробачення» у наступному році. Наразі відповідь на це питання не відома, як й не відомо те, чи буде Україна приймати участь у музичній битві європейських країн, адже минулого року через події на Сході країни «Євробачення» проходило без участі українських виконавців.

Незважаючи на це, знаменита українська виконавиця Анастасія Приходько написала на своїй сторінці у Інтернет–мережі, що хотіла б представляти Україну на пісенному конкурсі. Більше того, співачка зазначила, що участь у Євробаченні – ще один доказ, що Україна частина Європи.

Також пані Приходько звернулася з запитанням до українців, яке прозвучало так: «Как вы считаете, уважаемые друзья, стоит ли Украине в этом году принимать участие, и достойным ли представителем Украины была бы я?».

Поки Анастасія чекає на відповідь фанатів та офіційного рішення Відкритого Національного Відбору, варто зауважити, що українська артистка у 2009 році представляла на конкурсі Росію з піснею «Мама» і зайняла 11 місце. Тай свою дорогу на музичний Олімп приходько розпочинала в сусідній країні, як учасниця сьомої «Фабрики зірок». І хоча зараз Анастасія Приходько виступає проти виступів російських зірок на території України, фанати інших гідних українських виконавців можуть використати виступ за Росію як вагомий аргумент проти того, щоб Україна була представлена на «Євробаченні» саме Анастасією Приходько.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео