Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Брюс Вілліс і Демі Мур працюватимуть разом

214828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одна з колись найкрасивіших і найміцніших пар Голлівуду Брюс Вілліс та Демі Мур можуть об’єднатися для роботи над новим фільмом. Назву картини, над якою тільки розпочали роботу, поки не оголошують.

Американські видання повідомляють про те, що зіркова пара Брюс Вілліс та Демі Мур, які тривалий час перебували у шлюбі, можуть знятися в одній картині. Подробиці проекту, у якому можуть брати участь актори, у тому числі його назву, поки не розкривають. Наразі відомо лише, що Вілліс і Мур уже розглянули сценарій картини, поки акторів влаштовують запропоновані умови.

За сюжетом нового фільму, як анонсують джерела, Демі Мур і Брюс Вілліс гратимуть щасливе і вірне одне одному подружжя, і, як розповідають свідки, під час гри між акторами помітна симпатія.

Цей проект буде для Демі Мур можливістю поновити акторську кар’єру, оскільки останніми роками актриса майже не знімалася у кіно. Що стосується Брюса Вілліса, він планує зіграти головну роль у черговій картині з серії “Міцний горішок”. Зйомки фільму невдовзі мають розпочатися.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео