Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий фільм про Джеймса Бонда – під великим питанням

Новий фільм про Джеймса Бонда – під великим питанням
161953 ПЕРЕГЛЯДІВ

Культовий оскароносний режисер Сем Мендес, котрий витратив п'ять років на створення, за словами багатьох кінокритиків, найкращих частин франшизи про містера Бонда – «007: Координати «Скайфол»» та «007: СПЕКТР» - більше не зніме жодної стрічки популярної кіносерії. Цікаво, що і виконавець головної ролі у чотирьох останніх фільмах про Бонда, актор Деніел Крейг, також навряд чи з'явиться у ювілейній – вже 25-й - стрічці про агента британської розвідки.

Варто відзначити, що загальна сума касових зборів двох останніх частин «бондіани» майже сягнула неймовірних двох мільярдів доларів. Крім того, інтерес до майбутньої стрічки підігрівають не лише містери Мендес та Крейг, котрі вже не є частиною суперуспішної кінофраншизи, а й думки її фанатів щодо нового виконавця ролі Бонда.

Букмекери робили ставки на двох молодих, але дуже талановитих акторів Джеймі Белла («Німфоманка», «Кінг Конг») та Тома Хіддлстона («Нічний адміністратор», «Тор»). Та наразі у переліку можливих кандидатів, окрім Джеймі, Тома, Х'ю Джекмана та Ідріса Ельби, значиться...одна жінка – акторка Джилліан Андерсон.

Після успіху нового – і поки що останнього - сезону «Секретних матеріалів» фанати серіалу навіть розгорнули масштабну кампанію з підтримки кандидатури Джилліан на роль нового Бонда. Найвеселіше та найпарадоксальніше те, що сама акторка вважає можливість зіграти агента 007 чудовою ідеєю.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео