Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виноград, кокос та сода: Емма Стоун розповіла про улюблені б’юті-рецепти

Виноград, кокос та сода: Емма Стоун розповіла про улюблені б’юті-рецепти
189664 ПЕРЕГЛЯДІВ

27-річна Емма Стоун, котра нещодавно стала тріумфатором Венеціанського кінофестивалю-2016 завдяки своєму вражаючому музичному перфомансі у мюзиклі «Ла-Ла Ленд» - улюбленці усіх кінокритиків вищезазначеного престижного заходу – не втомлюється змінюватися та дивувати. У Голлівуді акторку вже встигли охрестити справжнісіньким хамелеоном через втілення нею завжди незабутніх та оригінальних персонажів на екрані, а ще – через її самобутню зовнішність.

Від природи Емма – блондинка, проте, рудий колір волосся, з яким дівчина приїхала підкорювати Голлівуд, відтепер її фірмовий знак. До того ж, зйомки у фільмах часто вимагають від красуні зміни не тільки внутрішнього світу, а й кольору волосся. Тож, аби зберегти його шовковистим та здоровим, міс Стоун використовує медово-кокосову маску, котру наносить на свої пасма перед їхнім миттям.

Обожнює акторка й виноградне масло, яке слугує чудовим помічником для її чутливої шкіри, а своїм головним засобом для підтримання краси Емма вважає саморобний содовий скраб, який використовує декілька разів на тиждень, додаючи у свій засіб для вмивання та легенько масуючи ним обличчя перш ніж змити.

За своїми нігтями акторка доглядає, роблячи спеціальні ванночки, для яких змішує теплу воду, соду та сіль. У такий спосіб дівчина оздоровлює власні руки та водночас зміцнює нігті. А от оливкове масло, зі слів міс Стоун, відмінно зволожує, тож його Емма використовує у догляді за своїм тілом, оскільки зізнається, що є володаркою дуже сухої шкіри.

Переборщувати з макіяжем красуня не радить. Тому особисто для себе зупинила вибір на безпрограшних варіантах - червоній помаді, ніжній прозорій пудрі та інтенсивній туші для вій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео