Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Родина Джолі і Пітта чекає на поповнення

Родина Джолі і Пітта чекає на поповнення
238721 ПЕРЕГЛЯДІВ

Подружжя Анджеліна Джолі і Бред Пітт думають про можливість взяти до своєї родини ще одну прийомну дитину


Подружжя Анджеліна Джолі і Бред Пітт думають про можливість взяти до своєї родини ще одну прийомну дитину. Цього разу, як повідомляють, це буде кенійський хлопчик-сирота. Ця дитина, як розповідають наближені до відомої сім’ї люди, має допомогти акторам подолати чергову сімейну кризу.
Зіркова родина Джолі-Пітт імовірно скоро поповниться ще однією дитиною. Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Анджеліна Джолі після своєї зустрічі з сирійськими біженцями захопилась ідеєю всиновити сирійського сироту, якого вподобала з першого погляду. Однак пізніше пара уточнила, що готує документи для всиновлення хлопчика з Кенії. Якщо процес всиновлення відбудеться, ця дитина буде вже сьомою у родині акторів. За офіційними даними, остаточно Джолі і Пітт ще не вирішили, чи точно всиновлять кенійського хлопчика. Це питання має вирішитися після поїздки акторів до Кенії, де вони зніматимуться у фільмі «Африка».
Ідея всиновлення ще однієї дитини виникла у пари через чергову кризу у подружніх стосунках. Актори зазначають, що діти завжди приносять щастя у їхнє життя і налагоджують подружні стосунки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео