Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джон Бон Джові допомагає бідним

Джон Бон Джові допомагає бідним
53215 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рок-музикант Джон Бон Джові допомагає людям, які опинилися у складних умовах. Американський музикант створив центр допомоги малозабезпеченим.


Рок-музикант Джон Бон Джові допомагає людям, які опинилися у складних умовах. Американський музикант створив центр допомоги малозабезпеченим. На цьому Бон Джові не збирається зупинятися, плануючи розвивати свою доброчинну діяльність.
Джон Бон Джові за власний кошт відкрив центр допомоги малозабезпеченим громадянам, а також людям, які не мають постійного місця проживання, і постраждалим внаслідок урагану у штаті Нью-Джерсі.
У майбутніх планах рок-музиканта – відкриття ресторану, у якому клієнтам пропонуватимуть віддати 10 відсотків від чеку на рахунок доброчинності.
Співак вже не вперше відзначається такими доброчинними ініціативами. Кілька років тому Бон Джові відкрив їдальню для бідних, де малозабезпечені могли безкоштовно отримати їжу. Завдяки старанням співака та його дружини щодня безкоштовно отримували їжу 80-120 малозабезпечених американців. Відомий музикант відомий також своє допомогою жертвам урагану.
У 2006 році Бон Джові створив спеціальний фонд, що має своєю метою боротьбу з бідністю. Цей фонд допоміг побудувати 260 будинків для людей з низьким рівнем життя.
Американська спільнота у 2015 році відзначила Джона Бон Джові за його людяність та небайдужість спеціальною нагородою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео