Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто стане новим Джеймсом Бондом?

Хто стане новим Джеймсом Бондом?
80319 ПЕРЕГЛЯДІВ

У світських колах давно з’явилися чутки про те, що творці “Бондіани” шукають нову кандидатуру для чергового фільму про найвідомішого у світі таємного агента. У ЗМІ називають вже конкретних акторів, які могли б стати заміною Деніела Крейга.

Як розповідають автори фільмів про Джеймса Бонда, Деніел Крейг вже підписав контракт на зйомки чергової картини про агента 007. Однак в акторських колах говорять про те, що акторові шукають заміну. Серед можливих кандидатів називають таких улюбленців публіки, як Бенедикт Камбербетч, Хью Джейман і навіть Девід Бекхем.

Незважаючи на чутки, Деніел Крейг продовжує успішно зніматися у “Бондіані”: остання на сьогодні картина про таємного агента готується до виходу на великі екрани.

Бенедикт Камбербетч вже відгукнувся на ці чутки, зізнавшись, що поки не бачить себе у ролі Джеймса Бонда, оскільки йому не вистачає чогось від цього образу. Сам Камбербетч активно знімається у фільмах різних жанрів, зокрема, у прокат незабаром вийде картина “Чорна месса”, де він знявся у тандемі з Джонні Деппом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео