Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталі Портман перевтілилася у Жаклін Кеннеді

187985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актриса Наталі Портман на екрані приміряла на себе незвичне амплуа — у новому фільмі зірка зіграє дружину американського президента Джона Кеннеді. Кадри з цього фільму, робота над яким ще триває, нещодавно з’явилися у всесвітній мережі.

Відома голлівудська актриса Наталі Портман готується здивувати глядачів новим образом — вона продемонструє його у фільмі “Джекі”, над яким ще продовжується робота. Наталі Портман зіграє головну роль в автобіографічному фільмі про дружину 35-го президента Сполучених Штатів, якого було вбито у 1963 році. Картина розповідає про життя першої леді після загибелі чоловіка. Сценаристи запропонують глядачам поринути в емоційний стан Жаклін Кеннеді протягом перших чотирьох днів після смерті чоловіка — саме цей період охоплює автобіографічна стрічка, режисером якої став Пабло Ларраїн.

Партнером Портман у фільмі став Пітер Сарсгаард, який зіграв роль самого Джона Кеннеді, у картині також знімалися Грета Гервіг, Бен Грант та Макс Казелла.

Цей фільм був запланований більше трьох років тому, тоді передбачалося, що роль дружини Джона Кеннеді зіграє Рейчел Вайс. Однак пізніше роль запропонували Наталі Портман, яка є володаркою кількох престижних кінопремій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео