Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому Ріанна не прийшла на церемонію нагородження Grammy?

187993 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неприємним сюрпризом на цьогорічній церемонії Grammy, що пройшла у Сполучених Штатах, стала відсутність співачки Ріанни, яка мала виступати на цьому урочистому заході. Зірка пояснила свою відсутність проблемами зі здоров’ям.

Поп-співачка Ріанна відмовилася виступати на церемонії нагородження найкращих музикантів 2016 року. Як пояснює офіційний представник зірки, співачка не змогла виступити на Grammy-2016 через проблеми зі здоров’ям — у зірки виявили бронхіт, який загрожував крововиливом у голосові зв’язки, що могло обернутися для Ріанни втратою голосу.

Як відомо, незважаючи на хворобу, через яку співачка протягом останніх днів приймала антибіотики, вона планувала виступити на церемонії нагородження і навіть була присутня на репетиції вранці в день урочистої події. Для того щоб уникнути шкоди для здоров’я, лікар порадив зірці не напружувати голос протягом 48 годин.

Сама Ріанна засмутилася через неможливість виступити на головній музичній церемонії, висловивши свій жаль на сторінці у Твіттері.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео