Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Антоніо Бандерас переїжджає до Британії

26939 ПЕРЕГЛЯДІВ

Антоніо Бандерас вирішив проміняти Америку на шляхетну і тиху Британію — актор придбав будинок поблизу Лондона, пояснивши свій вчинок бажанням працювати у спокійній обстановці.

Актор Антоніо Бандерас поповнив когорту зірок, які втомилися від метушливої Америки і переїхали у Лондонське передмістя. Актор придбав віллу у 50 кілометрах від столиці Британського королівства. Будинок у графстві Суррей Антоніо Бандерас придбав з метою влаштувати спокійне життя разом з коханою жінкою Ніколь Кемпел і працювати над новими сценаріями. Як стверджує актор і режисер, він перебуває вже не в тому віці, коли потрібні гучні розваги, зараз одним з пріоритетів Бандераса є можливість спокійно проводити свій час і плідно працювати вдома.

Як повідомляють, купівля англійської нерухомості виявилася для Антоніо Бандераса досить вигідною — вілла обійшлася зірці лише у 3,1 мільйона євро, що дуже задовольнило зірку. Коментуючи своє придбання, актор і режисер називає це місце чарівним.

Разом з тим графство Суррей відоме своїми зірковими тусовками — у цьому районі нещодавно придбали будинки Джордж Клуні, подружжя Пітт і Джолі та Ніколас Кейдж. Відтак у пресі називають такий вибір актора невипадковим.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео