Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Земфіра не завершуватиме музичну діяльність

26955 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Земфіра зробила уточнення щодо власної заяви стосовно проведення останнього концертного туру. Рок-зірка звернулася до ЗМІ із закликом не вигадувати того, чого немає, оскільки інформація про останній тур не означає завершення творчої діяльності співачки.

Земфіра звернулася до журналістів з проханням не перебільшувати її слова, що стосувалися закінчення гастрольних турів. Як відомо, рок-співачка під час концерту у Нижньому Новгороді заявила, що нинішній її тур є останніми виступами у такому форматі, подякувавши слухачам за їхню участь у концерті. Ця новина у достатньо категоричній формі одразу з’явилася у всіх виданнях, що обурило саму співачку.

Земфіра уточнила, що формат концертних турів є важким для неї і вона втомилася від них, тому надалі планує відмовитися від подібних форм, так як колись відмовилася від телеефірів та запису альбомів. Однак Земфіра планує у майбутньому писати пісні, а за умови бажання провести концерт співачка зробить це. У зв’язку з таким рок-зірка попросила журналістів не списувати її і не вигадувати зайвого, зауваживши, що нинішній її тур є дуже вдалим.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео