Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анастасія Приходько пояснила, чому не співатиме на Євробаченні

80665 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співачка Анастасія Приходько розповіла, з якої причини вона не пройшла національний відбір на Євробачення-2016. За словами зірки, головна причина її програшу — власний складний характер.

Анастасія Приходько пояснила, що не здивована власною поразкою у національному відборі на Євробачення 2016 року. За словами співачки, причина, яка не дозволила їй взяти участь у шоу — її складний характер. Приходько заявила, що вона дуже сильна особистість, яких, як правило, не люблять, тому співачці не дали можливість представляти інтереси країни на пісенному шоу. Крім того, непростий характер зірки, як вона зауважила, не зміг би витримати Костянтин Меладзе, з яким вона вже працювала раніше.

Приводу для депресії через невдачу на Євробаченні Анастасія Приходько не бачить — вона працюватиме над новими піснями. До того ж співачка заявила, що для неї більш важливою є можливість бути поруч з власними дітьми, спілкування з якими дозволяє забути про невдачу на Євробаченні.

У 2009 році Анастасія Приходько виступала на Євробаченні з україномовною піснею “Мамо”. Тоді співачка виборювала російські кольори і посіла 11 місце. Після Революції гідності і початку російської агресії на території України Анастасія Приходько заявила про бажання представляти на міжнародній музичній сцені інтереси рідної держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео