Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коли Апокаліпсис сильніший за Задзеркалля: хто з найочікуваніших стрічок цієї весни – беззаперечний

Коли Апокаліпсис сильніший за Задзеркалля: хто з найочікуваніших стрічок цієї весни – беззаперечний
54025 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не так сталося, як гадалося: фантастичний сиквел казки про Алісу режисера Тіма Бартона провалився в американському кінопрокаті, зібравши у перший тиждень лише трохи більше 28 мільйонів доларів проти очікуваних від стрічки 60-ти мільйонів.

Другий весінній титан – «Люди Ікс: Апокаліпсис» - навпаки, вже повністю окупився у міжнародному прокаті та не збирається здавати лідерських позицій іншим кінострічкам: витративши на фільм 178 мільйонів доларів, студія «20th Century Fox» вже отримала біля 8 мільйонів доларів чистого прибутку від блокбастеру, не рахуючи витрачених на його виробництво десятків мільйонів доларів.

Хоча «Аліса у Задзеркаллі» і не змогла похвалитися гарним дебютом у кінопрокаті, студія «Disney», котра займалася стрічкою, не понесла від цього жодних збитків: сумарна кількість коштів від трьох головних стрічок студії 2016-го – «Зверополісу», «Книги Джунглів» та «Першого месника: Протистояння» - вже перевищила відмітку у рекордні чотири мільярди доларів.

Цікаво, що низький старт вищезазначеної «Аліси…» і фанати, і кінокритики пов’язують із скандалом навколо особистого життя Божевільного Капелюшника – актора Джонні Деппа: днями стало відомо, що його дружина – відома американська акторка Ембер Херд – подала на розлучення через домашнє насилля та пияцтво Джонні. Наразі відомо, що Ембер, розлучившись із містером Деппом, офіційно оформила цивільний шлюб зі своєю колишньою дівчиною – художницею Тасею Ван Рі, з котрою Ембер розлучилася чотири роки тому, почавши стосунки із Джонні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео