Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Метью Макконахі навчатиме студентів

Метью Макконахі навчатиме студентів
81069 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудський актор Метью Макконахі вирішив опанувати нову професію — володар премії "Оскар" стане викладачем у Техаському університеті. Актор прочитає лише один курс лекцій, протягом яких розкаже майбутнім кінематографістам про свої творчі секрети.

Зірка Голлівуду Метью Макконахі незабаром спробує себе у новому амплуа — актор тимчасово стане викладачем Техаського університету в американському місті Остін. Макконахі свого часу сам закінчив цей навчальний заклад, здобувши там ступінь бакалавра у галузі кінематографії, тепер зірка читатиме курс лекцій для студентів цієї ж спеціальності. На своїх лекціях актор розкриє власні професійні секрети, зокрема, мова йтиме про особливості роботи над картиною "Вільний штат Джонса", що вийде у 2016 році і присвячена проблемам життя бідних фермерів у Сполучених Штатах кінця ХІХ століття та скасування рабства.

Щоправда, через обмеженість у часі Макконахі зможе прочитати курс лише для 30 студентів. Разом із всесвітньо відомим актором заняття, які розпочнуться за кілька місяців, проводитиме режисер Гері Росс.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео