Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Четвертий сезон «Шерлока» може стати останнім

Четвертий сезон «Шерлока» може стати останнім
27150 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірна популярність культового британського серіалу «Шерлок» повна парадоксів: з одного боку, вона відкрила маститим режисерам та багатомільйонній глядацькій аудиторії талановитих і багатогранних англійських акторів Бенедикта Камбербетча та Мартіна Фрімана, а з іншого - позбавила зірок вільного від напруженого робочого графіку часу, аби зніматися у нових серіях «Шерлока».

Шоураннер серіалу Стівен Моффат зізнався, що новий сезон незвичайних пригод геніального детектива Холмса та його незмінного товариша-лікаря Ватсона, котрий планується до виходу вже у січні 2017-го – рівно через три роки після завершення останнього на сьогоднішній день третього сезону «Шерлока» - має наразі більше причин завершити серіал, ніж продовжувати його ще на багато сезонів (а саме стільки виконавець ролі Шерлока Бенедикт Камбербетч хотів би грати роль високоактивного соціопата з Бейкер-стріт).

Чи дійсно новина про можливість припинення зйомок шоу є правдою, можна тільки гадати. Але робочі графіки Бенедикта та Мартіна говорять красномовніше за будь-яку подібну заяву: на 2016-й у містера Камбербетча заплановані презентація та робота над ще трьома гучними кінопрем'єрами. Один фільм та мультиплікаційна стрічка очікують актора у 2018-му, після чого Шерлок візьметься за роль видатного Томаса Едісона у драмі «Війна токів».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео