Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ріанна стане культовою героїнею фільму жахів

Ріанна стане культовою героїнею фільму жахів
189149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Барбадоська R'n'B-зірка Ріанна зіграє одну з ключових ролей у п'ятому та, за сумісництвом, заключному сезоні популярного драматичного хоррор-серіалу «Мотель Бейтсів». Темношкіра красуня перетвориться на культову героїню на ім'я Меріон Крейн – ту саму білявку у ванній кімнаті з фільму «Психо» майстра саспенсу Альфреда Хічкока, котру в оригінальній стрічці грала акторка Джанет Лі.

За словами виконавчих продюсерів американського шоу, рішення віддати вищезазначену роль популярній співачці було продиктоване бажанням творців «Мотелю...» продемонструвати настільки легендарну хоррор-героїню з зовсім іншого боку, кардинально змінивши фанатські очікування про особистість Меріон.

Сама Ріанна, за її власним зізнанням, є великою шанувальницею серіалу. Цей факт також зіграв не останню роль у прийнятті доленосного для шоу рішення. Ключові актори «Мотелю Бейтсів» - талановиті Віра Фарміга та Фредді Хаймор – без жодних заперечень погодилися повернутися до чергового сезону серіалу. Його зйомки розпочнуться вже восени цього року, а прем'єра першого епізоду відбудеться у 2017-му.

Варто відзначити, що роль міс Крейн не стане кінодебютом Ріанни. У 2012-му 28-річна зірка знялася у фантастичному екшені «Морський бій», після чого взяла участь у рімейку популярного мюзиклу «Енні» та озвучила головну героїню анімаційної стрічки «Дім». Наступного року відбудеться прем'єра фантастичного суперпроекту режисера Люка Бессона «Валер'ян та місто тисячі планет», котрий вже отримав шквал схвальних відгуків кінокритиків та глядачів на цьогорічному «Comic-Con». Бюджет «Валер'яну...» склав вражаючі 170 мільйонів американських доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео