Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Деніел Редкліфф не проти бути вбитим у «Грі престолів»

Деніел Редкліфф не проти бути вбитим у «Грі престолів»
81452 ПЕРЕГЛЯДІВ

27-річний британський актор Деніел Редкліфф, успіх та слава до якого прийшли ще у 2001-му році під час зйомок у культовій суперуспішній фантастичній кінофраншизі про могутнього юного мага Гаррі Поттера, був би щасливим стати частиною ще одного мегапопулярного фантастичного кіновсесвіту – телевізійного серіалу «Гра престолів», прихильником якого актор є. Причому, за словами Деніела, він зрадів би навіть тому фактові, що його персонажа після появи в одному з епізодів шоу мають вбити.

 

Ці слова зірки «Гаррі Поттера» - не пустий звук, оскільки молодий чоловік довгий час був заручником одного образу та через пункти підписаного контракту провів цілих десять років у добре відомому мільйонам глядачів і фанатів амплуа чарівника. Тому зараз, отримуючи цікаві сценарії, котрі передбачають п'ять чи сім років перебування на одному й тому ж знімальному майданчику, Деніел вимушений від них відмовлятися, оскільки відтепер має намір пробувати себе у найрізноманітніших ролях, котрі водночас не вимагають від актора багаторічної приналежності до старих локацій чи сюжету.

Наразі побачити Деніела Редкліффа на великому екрані глядачі можуть у стрічці «Абсолютна влада», де він грає Нейта Фостера - агента ФБР під прикриттям, вимушеного прикидатися неонацистом заради відвернення страшного теракту. Серед останніх кіноробіт актора – фантастична драма «Віктор Франкенштейн», комедійний екшн «Ілюзія обману-2» та чорна драматична трагікомедія «Людина – швейцарський ніж».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео