Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тарабарова вийшла заміж за бізнесмена

Тарабарова вийшла заміж за бізнесмена
243862 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Сьогодні, 11 жовтня, екс-учасниця популярної української жіночої групи Real O, співачка, композитор і автор пісень Світлана Тарабарова вийшла заміж за бізнесмена Олексія Бондаря.
     Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Viva !. Цікаво, що 26-річна співачка раніше сказала в інтерв'ю одному з українських глянців, що ніколи не зв'яже себе узами шлюбу з людиною старше. Проте сьогодні співачка стала дружиною 40-річного чоловіка.
     Світлана коментує зміну своєї позиції: "Так, я так думала, поки не зустріла Льошу. А говорила так, тому що представляла себе ставлення молодої дівчинки з багатим" папіком. Мені такого ніколи не хотілося. Він дуже скромний, галантний, жартома я називаю його динозавром, тому що таких ввічливих і вихованих чоловіків уже немає. Він дуже уважний, розумний, мудрий. Можна нескінченно перераховувати його кращі якості! Найчастіше поруч зі мною були чоловіки, які виглядали в дзеркало більше, ніж я. Льоша дуже багато чому мене навчив, він мене зрадив, вплинув на мій внутрішній стан ", - поділилася Світлана.
     Тарабарова вже похизувалася своєю дорогоцінною весільною каблучкою та недешевою підготовкою до самого весілля у соціальних мережах.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео