Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адель сумлінно бореться з корупцією у рідній Великобританії

Адель сумлінно бореться з корупцією у рідній Великобританії
108508 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки левова частина країн світу намагається подолати корупцію, очищуючи ряди нечистих на руку чиновників, розкриваючи гучні корупційні справи та закликаючи громадян платити податки, 28-річна британська співачка Адель викорінює вищезазначене явище з рідного Сполученого Королівства власними силами. І робить це у доступний для кожної людини у світі спосіб.

 

Справа в тому, що унікальний голос міс Едкінс – а саме так звучить прізвище культової молодої британки – та її самобутня харизма встигли забезпечити Адель мільйонами прихильників, через що попит на музичне мистецтво артистки навіть не думає вщухати. Тож цілком закономірно, що прибутки Адель мають прямо пропорційну залежність від її популярності.

Допитливі економічні журналісти підрахували, що на день британка заробляє...84 тисячі фунтів стерлінгів або більше 2,6 мільйонів гривень, а лише за минулий рік дохід співачки складав близько тридцяти мільйонів фунтів. За всю ж свою кар'єру молода успішна жінка вже заробила більше сотні мільйонів.

Проте, як зробила б більшість знаменитостей, ховати власні астрономічні доходи у тінь Адель не стала. Свідоцтвом цього є той факт, що сума минулорічних корпоративних податків, котрі заплатила артистка як власниця компаній «A. Adkins Touring Ltd.», «Melted Stone Publishing Ltd.» та «Melted Stone Limited», сягає чотирьох мільйонів фунтів.

Цікаво, що така податкова кількість грошей є суттєво більшою навіть у порівнянні з сумами податків глобальних корпорацій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео