Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Леді ГаГа – «найнав’язливіша» співачка у світі

Леді ГаГа – «найнав’язливіша» співачка у світі
135747 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Bad Romance» - головний сингл альбому «The Fame Monster» талановитої співачки Леді ГаГи і, за сумісництвом, володар престижної американської премії «Греммі» у номінації «Найкраще жіноче поп-виконання» - названий найнав'язливішою піснею у світі. Такого висновку дійшли вчені з Даремського університету (Великобританія), проаналізувавши значну кількість факторів стосовно того, як саме та чи інша пісня наче застрягає у людському розумі та постійно у ньому звучить. Саме у 90% учасників дослідження цією музикальною композицією виявився «Bad Romance».

 

Але вищезазначений трек – не єдина пісня Леді ГаГи, котра увійшла до несподіваного рейтингу. Не менш популярні «Alejandro» та «Poker Face» до переліку потрапили також, розмістившись на восьмому та дев'ятому рядках відповідно. Варто відзначити, що ще одним суттєвим фактором, котрий допоміг британським вченим визначитися з рейтингом найнав'язливіших пісень світу, була кількість часу, протягом якого музичний трек перебував у світових чартах. І чим довше тривав цей процес, тим, цілком закономірно, у пісні було більше шансів «засісти» в голові у слухача.

Цікаво, що, окрім Леді Гаги, до рейтингу також потрапили такі артисти як Кайлі Міноуг, Кеті Перрі, співак «Gotye» та гурти «Queen», «Maroon 5» і «Journey».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео