Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Меттью Перрі розвіяв чутки про продовження телесеріалу «Друзі»

Новини України: Меттью Перрі розвіяв чутки про продовження телесеріалу «Друзі»
79525 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже скоро Меттью Перрі з’явиться на телеекранах в ситкомі каналу CBS.


Вже скоро Меттью Перрі з’явиться на телеекранах в ситкомі каналу CBS. Місцевому виданню E! Online вдалося взяти у нього інтерв’ю та задати питання про його плани на майбутнє і про серіал «Друзі», в якому він виконав роль Чендлера. Перрі також розвіяв чутки про те, що найближчим часом команда проекту збирається возз’єднатися і випустити спеціальний епізод комедійного серіалу.
Меттью Перрі вважає, що легендарний серіал «Друзі» повністю змінив його життя на краще: «Я навіть уявити не міг, наскільки популярними стала серіал «Друзі». Я не замислювався про майбутнє тоді і не міг передбачити, що я буду причетний до масштабного проекту. Я впевнений, що успіх легендарних «Друзів» не зможе повторити ніякий серіал, так як телебачення тепер інше. Воно змінилося в гіршу сторону».
Незважаючи на безліч пліток про те, що команда телесеріалу найближчим часом планує зняти епізод-возз’єднання головних героїв «Друзів», на даний момент ніяких фактів, які підтверджують цей факт, немає.
Меттью, на відміну від колеги Дженніфер Еністон вважає, що шансів на те, що вони зберуться, досить мало: «Постійно ходять чутки про возз’єднання «Друзів», але реальних дій для цього ніхто не робить. Ми з командою періодично намагаємося зібратися хоча б пообідати, але це рідко вдається реалізувати. У телесеріалі ми розповіли всі історії, які збиралися відзняти, а їх було аж 237 штук».

Крім Меттью в телесеріалі «Друзі» також знялися: Кортні Кокс, Метт Леблан, Дженніфер Еністон, Девід Швіммер та Ліза Кудроу.
У майбутньому Меттью можна буде побачити в серіалі «Дивна парочка» (в оригіналі The Odd Couple). Відомо, що прем’єра відбудеться вже скоро, 19 лютого. У Лізи Кудроу є власний серіал, що має назву «Веб-терапія», її можна побачити також в серіалі «Скандал». Кортні знімається в «Місто хижачок», а Метт грає в телешоу «Епізоди». Про його персонажа був знятий ще один серіал - «Джоуї», але на даний момент його закрили. Дженніфер Еністон тепер дуже популярна і з’являється частенько у великому кіно. Нещодавно відбулася прем’єра другої частини комедії «Нестерпні боси», в якій вона зіграла головну роль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео