Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: «Аватар-2» буде знято до 2017 року

Новини України: «Аватар-2» буде знято до 2017 року
26737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Джеймс Кемерон заявив, що продовження фільму «Аватар», який було знято у 2009 році і став справжньою сенсацією, буде випущено на екрани до 2017 року.


Джеймс Кемерон заявив, що продовження фільму «Аватар», який було знято у 2009 році і став справжньою сенсацією, буде випущено на екрани до 2017 року. Оскароносний режисер розповів, що він наразі працює над трьома фільмами «Аватар» одночасно.
Перший фільм мав вийти в грудні 2016 року, але Кемерон сказав, що написання сценарію так захопило його, що йому потрібно більше часу. Він пояснив, що рівень складності у написанні трьох фільмів та створення саги є набагато вищим. Його метою було завершити сценарії всіх трьох фільмів до кінця цього місяця, тому зйомки вже можуть розпочатися.
60-річний режисер у своєму інтерв’ю Associates Press розповів, що креативна група відмовилася від ідеї знімати фільм один за одним через певний період часу, як це роблять більшість режисерів, коди знімають сіквели. «Ми робимо все паралельно. Таким чином зберігаємо композицію, дизайн, зовнішність усіх фантастичних істот та навколишнє середовище однаковими. Тож усі три фільми будуть пов’язаними між собою».
Сага «Аватар» зніматиметься в Новій Зеландії, де створювалися деякі сцени з першого фільму. Він став став найкасовішим в історії кінематографу, отримавши $2,8 мільярдів касових зборів. Більш того фільм, зйомки якого розтягнулися на чотири роки, був номінований на найпрестижнішу нагороду у світі кіно – Оскар у трьох номінаціях: найкращий режисер, найкращий фільм та найкращий монтаж.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео