Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Дакота Джонсон - головна героїня "50 відтінків сірого" розповіла про своє життя

Новини  України: Дакота Джонсон - головна героїня "50 відтінків сірого" розповіла про своє життя
238349 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як виявилося, актриса мріє розводити на тихій фермі коней.


Як виявилося, актриса мріє розводити на тихій фермі коней. Дакота з’явилася на обкладинці журналу «Vogue». Кіноробота 25-річної актриси за роль Анастейші у "П’ятдесят відтінків сірого" зробила її популярною та знаменитою. Дакота розповіла про цей скандальний проект і про те, що вже стомилася від уваги фанатів та висловила бажання усамітнитися на якійсь тихій фермі і там розводити коней. Про свою популярність вона висловилася так: "Я частенько задумовуюся про анонімність, ступінь якої з кожним днем скорочується. І це лякає мене, тому що велика частина мене хотіла б жити на власному ранчо, виховуючи там дітей і розводячи коней і курей. Але я займуся цим в будь-якому випадку ".
Про "П’ятдесят відтінків сірого" вона сказала: "Це найбожевільніший проект, в якому я брала участь. Раніше я не пробувала нічого подібного. Це лякало мене спочатку,але повністю захопило мене"
Режисер Тейлор-Джонсон культової стрічки про прослуховування Дакоти Джонсон на роль Анастейші висловився так: "Вона нас відразу повністю збентежила. Вона на всі 100% розуміла всі нюанси уривка, точно знала, де потрібно зіграти тонко й дуже акуратно. Дакота грала настільки крихко і вразливо, що змусила нас відчути, що в майбутньому її чекає тріумф ".
Також вона в інтерв’ю повідомила, що заборонила своїй мамі дивитися "П’ятдесят відтінків сірого" з її участю. В інтерв’ю TMZ Мелані Гріффіт сказала, що дочка просила її не робити цього: "Я не буду дивитися, так як моя донька не хоче, щоб саме я це бачила еротичні сцени з її участю і мені здається не правильним робити це без її згоди".
Раніше Дон Джонсон – тато Дакоти, який відомий роллю Неша Бріджеса висказався, що він не буде дивитися еротичний фільм з участю доньки. 64-річний актор так пояснив: "Акторство - це сімейна справа. Всі ми знімаємось із великим задоволенням, і я певен, що у ношої Дакоти все неодмінно вийде. Але я вважаю недоречним дивитися, в якому моя донька займається любов’ю з кимось. Хоча я впевнений, що фільм буде дуже захоплюючим ". "Я говорю як гордий батько за доньку і одночасно досвідчений професіонал. Моя Дакота є обдарованою актрисою і " П’ятдесят відтінків сірого" є тільки першою вдалою сходинкою у її кар’єрі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео