Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірка фільму «Вартові галактики» можливо зніметься у новому фільмі студії Disney про Індіану Джонса

Зірка фільму «Вартові галактики» можливо зніметься у новому фільмі студії Disney про Індіану Джонса
26751 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кіностудія Disney тепер шукає нового археолога.


Кіностудія Disney тепер шукає нового археолога. Нещодавно закінчився термін дії договору, який уклали студія Paramount і LucasArts ще в 2013 році. Тепер права на фільми про Індіану Джонса повернулися до нового законному власника – це відома кіностудія Disney. За повідомленнями, які зробили представники видання Deadline, студія Disney на даний момент веде активні переговори з Крісом Преттом. Вони хотять бачити саме цю знаменитість у продовженні знаменитої кіносеріі.
Але, на жаль, ніяких офіційних підтверджень на даний момент від кіностудії Disney ще не надходило, але з джерел порталу Deadline вияснилося, що студія має план «перезапустити» пригодницький кіносеріал. Але для цього їм необідно знайти ідельного головного героя. Подейкують, що ним стане Кріс Претт, який прославився через участь у бойовику «Вартові галактики» і фільму майбутнього «Світ Юрського періоду». Якщо переговори пройдуть успішно, то Крісст зіграє археолога. Але навряд чи кіностудія піде на «омолодження» Харрісона Форда, тому існує припущення, що для нового героя вигадують нову історію. Фанати кочуть, що в ній знайшлося місце для їх улюбленого дідка Інді.
Нагадаємо, що у 2008 році Paramount випустила «Індіана Джонс. Королівство Кришталевого черепа». Тоді у світовому прокаті стрічка заробила $ 786 млн, вклавши в зйомку лише $ 185 млн. Про те, що кіностудія Disney має намір «перезапустити» серіал про Джонса, стало відомо ще у 2012 році. Але на той час генеральний директор Боб Айгер заявив, що проектом будуть займатися пізніше, так як пріоритетним напрямком на даний момент є тільки «Зоряні війни».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео