Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гаррісон Форд поступово одужує

Гаррісон Форд поступово одужує
53200 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стан Гаррісона Форда, який нещодавно пережив авіакатастрофу, поступово поліпшується. Зараз зірка Голівуду перебуває у лікарні


Стан Гаррісона Форда, який нещодавно пережив авіакатастрофу, поступово поліпшується. Зараз зірка Голівуду перебуває у лікарні. Син відомого актора повідомив про це у соцмережі.
Гаррісон Форд потрапив у авіакатастрофу: невеличкий літак, на якому актор летів поблизу Лос-Анджелеса, через технічні обставини, змушений був здійснити аварійну посадку на полі для гольфу. Форд отримав множинні поранення, зокрема, він дістав поранення голови; очевидці стверджують, що актор був у досить важкому стані і стікав кров’ю. З місця аварії літака Форда доправили до найближчої лікарні, звідки Бен, його син, повідомив про те, що життя батька у безпеці і він поступово одужує.
Департамент поліції Лос-Анджелеса також повідомив про поки важкий, але стабільний стан Форда.
За кермом постраждалого літака був сам актор, якому вже виповнилося 72 роки. Гаррісон Форд має чималий досвід пілотування літаків і вертольотів, однак у минулому актор вже потрапляв у незначні аварії, тож така пригода є вже не першою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео