Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олег Михайлюта замінить Андрія Кузьменка

Олег Михайлюта замінить Андрія Кузьменка
159249 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олег Михайлюта, якого всі українці знають як соліста гурту ТНМК Фагота, виступатиме з гуртом «Скрябін» замість загиблого Андрія Кузьменка


Олег Михайлюта, якого всі українці знають як соліста гурту ТНМК Фагота, виступатиме з гуртом «Скрябін» замість загиблого Андрія Кузьменка. Однак лише один раз – на церемонії вручення музичної премії YUNA.
25 березня у Києві відбудеться церемонія вручення музичної премії YUNA. На ній має виступати гурт «Скрябін», який представлений одразу у двох номінаціях – найкращий музичний колектив та найкращий автор слів (на цю нагороду претендував загиблий Андрій Кузьменко). Гурт мав виступати на церемонії нагородження, і досі організатори тримали у секреті, хто виконає роль соліста. Ведучий церемонії Павло Шилько розкрив цю таємницю і розповів, що солістом гурту цього дня буде Олег Михайлюта, один з лідерів колективу «Танок на Майдані Конго», який був другом Кузьми Скрябіна.
У майбутньому учасники колективу «Скрябін» планують оновлювати свій склад, вони вже шукають гідну заміну загиблому Андрію Кузьменку. Мати співака обстоює ідею продовжити діяльність гурту, щоб реалізувати все, що не встиг зробити її син.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео