Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хью Джекман більше не гратиме Росомаху

Хью Джекман більше не гратиме Росомаху
79833 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хью Джекман зізнався, що хоче попрощатися з роллю Росомахи, тому третій фільм про мутанта з надможливостями стане для нього останнім у цій фантастичній кіноісторії.


Хью Джекман зізнався, що хоче попрощатися з роллю Росомахи, тому третій фільм про мутанта з надможливостями стане для нього останнім у цій фантастичній кіноісторії. Про це актор повідомив в Інстаграмі, розмістивши у соцмережі своє фото в образі відомого кіногероя.
Хью Джекман, однією з найвідоміших ролей якого став образ мутанта з кігтями Росомахи, давно розповідав, що не хоче ставати актором однієї ролі, тому планує розлучитися з цим героєм. Приступивши до зйомок третьої частини фантастичного фільму, Джекман повідомив в Інстаграмі про те, що нарешті попрощається зі своїм героєм. Актор висловив вдячність своїм прихильникам за те, що вони дали йому можливість грати цього персонажа протягом 17 років. Джекман розповів також, що має ідеї, як достойно закінчити втілення амплуа Росомахи.
Компанія 20th Century Fox, яка знімає вже третій фільм про Росомаху, після закінчення цієї частини, імовірно, продовжить франшизу і продовжуватиме знімати наступні частини.
«Росомаха-3» вийде на великі екрани у березні 2017 року, зйомки ще не почалися. Триває робота над написанням сценарію до фільму.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео