Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мілу Куніс врятували від маніяка

Мілу Куніс врятували від маніяка
212821 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція спіймала маніяка, який тривалий час загрожував голлівудській актрисі Мілі Куніс


Поліція спіймала маніяка, який тривалий час загрожував голлівудській актрисі Мілі Куніс. Чоловік, що має серйозні психічні розлади, втік з психіатричної лікарні і почав переслідувати відому актрису. Тепер хворого чоловіка, знайшли і повернули до лікарні.
Чоловік, який має серйозне психічне захворювання, кілька років поспіль переслідував відому голлівудську актрису Мілу Куніс. Маніяка спіймала поліція і після проведення експертизи його відправили на примусове лікування у спеціалізовану клініку. Однак нещодавно чоловік втік з лікарні і знову спробував поспілкуватися з зіркою. Завдяки оперативним та професійним діям поліцейських утікач був знайдений, після чого його знову відправили до лікарні, у якій за рішенням суду перебував з 2013 року.
Інші відомі американські зірки шоу-бізнесу також часто стають мішенями для нездорової уваги людей з нестійкою психікою. Найчастіше об’єктами уваги стають Мадонна, Брітні Спірз, нав’язливою ідеєю для хворих людей ставали також Кайлі Міноуг, Сандра Баллок, Джоді Фостер, Демі Мур та інші.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео