Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Лопес порушила закон

Дженніфер Лопес порушила закон
53302 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярна співачка Дженніфер Лопес потрапила у неприємну ситуацію – їй загрожує позбавлення волі до двох років. Виною цьому – оголене тіло зірки під час виступу на музичному фестивалі у Марокко


Популярна співачка Дженніфер Лопес потрапила у неприємну ситуацію – їй загрожує позбавлення волі до двох років. Виною цьому – оголене тіло зірки під час виступу на музичному фестивалі у Марокко.
Дженніфер Лопес може дорого заплатити за незнання культурних особливостей Марокко. Виступаючи на музичному фестивалі у марокканському місті Рабат, співачка не врахувала, що у мусульманській країні заборонено демонструвати оголене тіло. Зірка вийшла на сцену фестивалю, який транслювали на національному каналі, у дуже відкритій сукні. Цей вчинок став причиною незадоволення багатьох мусульман, а депутати марокканського парламенту виступили з вимогою відправити у відставку міністра інформації, який дозволив подібну нечемність в ефірі центрального телебачення.
Найнеприємнішим для самої Джей Ло у цих подіях стало те, що на неї та її промоутера подали до суду за порушення громадського порядку та зневагу до жіночої честі. Саме таким чином трактували витівку всесвітньо відомої поп-співачки у мусульманській країні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео