Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майкл Джексон встановив новий рекорд

133781 ПЕРЕГЛЯДІВ

Постать Майкла Джексона вкотре привернула до себе увагу суспільства: співак, який вже давно пішов з життя, поставив новий рекорд — його визнали найбагатшим серед померлих знаменитостей.

Король поп-музики став найбагатшою зіркою серед усіх світових знаменитостей. Але тепер співак “взяв участь” у рейтингу відомих осіб, які вже померли. Про це повідомили на сайті Forbes. Як підрахували, з моменту смерті співака у 2009 році його статки значно збільшилися — за цей час прибуток Майкла Джексона став більшим ніж 1 мільярд доларів. Як відомо, після смерті зірки його платівки стали продаватися значно активніше і набагато зросли у ціні.

Слідом за Майклом Джексоном у рейтингу найбагатших зірок, які вже пішли з життя, - Елвіс Преслі. Він вже після своєї смерті “заробив” 55 мільйонів доларів. На третій сходинці рейтингу — автор відомих коміксів про Снупі Чарльз Шульц (його статки після смерті склали 40 мільйонів доларів, а за ним на четвертому і п’ятому місцях — Боб Марлі та Елізабет Тейлор (суми, зароблені ними, відповідно дорівнюють 21 та 20 мільйонам доларів).

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео