Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аліна Гросу стала чоловіком

Аліна Гросу стала чоловіком
81727 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Безліч різноманітних образів демонструє Аліна Гросу своїм фанатам. То вона маленька дівчинка, то доросла леді, потім вона перевтілюється у втілення зухвалості, але тут же стає наймилішою у світі. Здавалося б, уже нічим не здивуєш шанувальників творчості дівчини, але не так сталось, як гадалось. Аліна придумала чергову авантюру та постала перед глядачем з легкою неголеністю та в діловому костюмі. Так, співачка приміряла на себе образ чоловіка.

     Нещодавно, в інтернеті, відбулася прем'єра нового кліпу на свіжу пісню під назвою # Алкоголь / Вне закона. Це авторська пісня дівчини, можливо, на її натхнення вплинув новий продюсер - Григорій Лепс та його «чарка на столі».

     У новому кліпі, співачка роз'їжджає на спорткарі в синьому діловому костюмі, трендових окулярах та щетиною, як і годиться образу сучасного модного чоловіка. Таким зовнішнім виглядом вона хотіла розсмішити глядача, висміявши світ, де чоловічу стать судять по товщині гаманця. По задуму кліпу, вона змінила стать, щоб провчити коханого, що загуляв.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео