Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дружина Міхаеля Шумахера продає майно гонщика

Дружина Міхаеля Шумахера продає майно гонщика
159518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дружина видатного чемпіона «Формули 1» Міхаеля Шумахера продала його літак та будинок.


Дружина видатного чемпіона «Формули 1» Міхаеля Шумахера продала його літак та будинок. Жінка пояснила свій вчинок тим, що її чоловік, який досі перебуває у важкому стані, вже не відновиться настільки, щоб скористатися цими благами.

Дружина видатного гонщика і семиразового чемпіона гонки «Формула 1» Міхаеля Шумахера Корінна продала його заміський будинок і літак за 25 мільйонів стерлінгів. За її словами, травма головного мозку, яку отримав її чоловік ще у 2013 році, ніколи не дозволить йому повернутися до нормального життя, тому це майно Шумахеру не знадобиться.

Трагедія з чемпіоном «Формули 1» сталася наприкінці грудня 2013 року. Тоді Шумахер, катаючись на лижах, отримав важку черепно-мозкову травму і з того часу тривалий період пробув у комі. Нещодавно спортсмен вийшов з коми, але досі перебуває під наглядом лікарів у своєму маєтку. Незважаючи на певний прогрес, який, за словами лікарів, зробив Шумахер, який тепер може нетривалий час сидіти і впізнає близьких, він поки не здатний самостійно рухатися і розмовляти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео