Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тайсон Ф’юрі почне готуватися до реваншу з Володимиром Кличком 11 липня

Тайсон Ф’юрі почне готуватися до реваншу з Володимиром Кличком 11 липня
162164 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще у листопаді минулого року 11-річне чемпіонство українського боксера Володимира Кличка у суперважкій вазі несподівано перервав бій з британцем Тайсоном Ф'юрі, під час якого Кличко втратив власну колекцію титулів, зароблених нелегкою кар'єрою у професійному боксі.

Після поєдинку український боксер говорив про те, що не шкодує про втрачені пояси. Але доленосна поразка 28 листопада далася Володимирові дуже нелегко. Тому Кличко й прийняв рішення про бій-реванш із Ф'юрі, котрий мав би відбутися на території британського боксера 9 липня цього року.

Проте, серйозна травма Тайсона перекреслила ці плани. І хоча поєдинок, раніше запланований на проведення у Манчестері в липні, переноситься на 29 жовтня, вже 11 липня британець поновить підготовку до другого бою з українським боксером. Цікаво, що вже зараз у спортивній пресі з'являються сенсаційні новини про те, що Володимир може отримати свої пояси без жовтневого поєдинку, якщо знайдуться докази вживання Ф'юрі допінгу перед минулим двобоєм з українцем.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео