Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Канадський боксер Адоніс Стівенсон почав розмовляти після виходу з коми

Канадський боксер Адоніс Стівенсон почав розмовляти після виходу з коми
224368 ПЕРЕГЛЯДІВ

Канадський боксер Адоніс Стівенсон (Adonis Stevenson) тільки кілька днів тому вийшов з коми після нокауту, отриманого на початку грудня від українського чемпіона Олександра Гвоздика. У Стівенсона намітився прогрес - він почав говорити.

Подруга боксера каже, що це перший раз після виходу з коми, коли 41-річний канадський боксер зміг сказати їй декілька слів. Стівенсон сказав, що хоче додому. Однак лікарі кажуть, що з лікарні він вийде за найкращих прогнозах не раніше весни.

А 3 тижні тому дружина боксера Симона Рік повідомила, що її коханий вийшов з коми та потрошки відновлюється після черепно-мозкової травми, яку Стівенсон отримав в бою проти українця Олександра Гвоздика.

Нагадаємо, внаслідок бою з Олександром Гвоздиком 2 грудня Адоніса госпіталізували у важкому стані. Боксера помістили у відділення інтенсивної терапії, де лікарі були змушені ввести його в стан штучної коми через крововилив в мозок. Як виявилося, в ході бою спортсмен отримав серйозну черепно-мозкову травму і був прооперований. До того ж, в результаті нокауту Стівенсон втратив пояс чемпіона в напівважкій вазі за версією WBC.

Теги: Адоніс Стівенсон,Олександр Гвоздик,боксерські бої,WBC

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео