Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: В’ячеслав Глазков: "Стів Каннінгхем – гарний боксер і для нього це остання можливість

Новини спорт: В’ячеслав Глазков: "Стів Каннінгхем – гарний боксер і для нього це остання можливість
105994 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках боксерського вечору в Монреалі, котрий відбудеться 14 березня, український боксер В’ячеслав Глазков (19 перемог, жодної поразки та 1 нічия) зустрінеться з Стівом Каннінгхемом (28 перемог та 6 поразок) за право називатися офіційним претендентом на титул чемпіона світу суперважкого дивізіону за рейтингом "IBF". 


У рамках боксерського вечору в Монреалі, котрий відбудеться 14 березня, український боксер В’ячеслав Глазков (19 перемог, жодної поразки та 1 нічия) зустрінеться з Стівом Каннінгхемом (28 перемог та 6 поразок) за право називатися офіційним претендентом на титул чемпіона світу суперважкого дивізіону за рейтингом "IBF". Окрім їхнього поєдинку центральною баталією стане вихід на ринг чемпіона світу " Сергія Ковальова (26 перемог та 1 нічия) за наступними версіями: "WBA Super" "IBF" "WBO" проти Жана Паскаля (29 перемог, 2 поразки та один поєдинок зведений до нічиї).
Учасники дійства відвідали прес-конференцію та оцінили свої шанси на перемогу.
"Хочу подякувати Кеті Дуве, Пітеру Нельсону , Main Events та HBO за довіру та нагоду боксувати на такому великому телевізійному каналі. Стів Каннінгхем – гарний боксер і для нього це остання можливість показати себе на високому рівні. Переді мною стоїть наступна мета – я повинен демонструвати кращий бій за мого суперника, я повинен бути кращим. Зараз у мене з’явився новий наставник – Віктор Петроченко. Він демонструє мені нові елементи, праця кипить і я покажу чому я навчився за цей період у зустрічі 14 березня", - заявив український боксер.
Суперник Глазкова Каннінгхем, розповів, що він може перемогти, якщо буде притримуватися свого плану: "Нарешті я на НВО. Мене чекає зустріч вже з четвертим небитим суперважкоатлетом, і я тут, щоб влаштувати шоу. Я хочу бути чемпіоном світу. Глазков - олімпієць, котрий ще не програвав у профі рингу, а я буду діяти за планом, який для мене розробить Назім Річардсон. 14 березня ви побачите, що буває, коли майстер б’ється всім серцем".
Сергій Ковальов: "Для мене не принципово, де проводити свої бої, оскільки вважаю, що справжній чемпіон зможе захистити свої пояси в будь-якому місці. Більшість заявляє, що переможцем опинюся однозначно я. Однак я ніколи не говорю ніколи, адже цей вид спорту називається боксом".
Претендент Жан Паскаль не скупився на слова та розхвалив свого майбутнього конкурента: "НВО захотіли провести кращі бої, тому на ринг вийду я з Ковальовим. Сергій – чудовий чемпіон, він вміє практично усе: гарно діє на дистанції, він швидкий та дуже технічний, має сильний удар. Мені подобається буде перед матчами андердогом".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео