Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шістнадцять спортсменів представлятимуть Україну на ЧС зі стрибків на батуті

80325 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-службою Національного олімпійського комітету України було повідомлено, що на Чемпіонаті світу зі стрибків на батуті збірну України представлятимуть шістнадцять спортсменів. Цей чемпіонат буде кваліфікацією до Олімпійських ігор, які пройдуть вже наступного року в Ріо-де-Жанейро.

Щоб потрапити до складу збірної і виступати на ЧС, атлетам необхідно було отримати місце у фінальній вісімці в синхронних та особистих дисциплінах.

У разі не потрапляння у фінал, за спортсменами залишалась можливість позмагатися за ліцензію та увійти у рейтинг 17 найкращих в світовій першості. П’ять місць, які залишились на Олімпійські ігри, визначать своїх власників на на кваліфікаційному відбірковому турі, котрий пройде в Ріо у квітні наступного року.

Серед чоловіків, які увійшли у нашу збірну, квитки були розподілені між Дмитром Собакаром, Антоном Давиденко, Миколою Просторовим, Дмитром Бєдєвкіним, Віктором Кифоренко, Станіславом Стаценко, Микитою Стаценко, Олегом Аксамітним.

Жіноча збірна представлена Наталією Москвіною, Світланою Боровиковою, Оленою Орловою, Мариною Кийко, Дар’єю Алєксєєвою, Діаною Тувакбаєвою, Ганною Бакуновицькою та Катериною Баєвою.

Нагадаємо, що з двадцять шостого по двадцять дев’яте листопада у м. Оденсе, що в Данії, пройде тридцять перший ЧС, в якому будуть представлені стрибки на батуті, акробатична доріжка та подвійний міні-трамплін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео