Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська збірна із біатлону виграла Кубок світу

26929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українці можуть пишатися жіночою збірною із біатлону, яка в неділю, сімнадцятого січня, фінішувала першою в естафеті на трасах німецького Рупольдінге, якою й завершився п’ятий етап Кубку світу з біатлону. Перемога була здобута потом і кров’ю. Великий внесок у перемогу української збірної зробила й спортсменка Ірина Варвінець. Чернігівка прекрасно відстрілялася й передала естафету Юлії Джимі, яка не підвела попередницю. Вона точно влучала по мішенях й отримала тридцять секунд фори перед суперницями, що у спорті чималий проміжок часу.

Естафета була дещо невдалою для Валентини Семеренко, адже українка зробила чотири влучні постріли із п’яти. Потім було штрафне коло. Стрільба знову була не надто вдалою. Та врятувати ситуацію Семеренко змогла на трассі, де обігнала спортсменку із Білорусії.

Потому естафету прийняла Олена Підгрушна, котра «перестріляла» німку Дамайєр, однак та перегнала її під час гонки на трасі. Та в заключній частині Фортуна була прихильна до Підгрушної, яка влучила в усі мішені й таки обігнала свою німецьку суперницю. Таким чином українки отримали золоту медаль на Кубку світу. Срібло – у німецької збірної. А третє місце отримала італійська жіноча збірна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео