Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Одещині пройшов другий відкритий Чемпіонат з метання…мобільних телефонів

На Одещині пройшов другий відкритий Чемпіонат з метання…мобільних телефонів
135608 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже другий рік поспіль початок осені жителі одеського Ізмаїла зустрічають незвично та оригінально, проводячи самобутній міський Чемпіонат з метання старих мобільних телефонів. Цього року участь у веселому та яскравому заході прийняли більше 140-ка містян і ця кількість є значно більшою у порівнянні з показниками минулого року.

Усі учасники Чемпіонату були розділені на три категорії – чоловіки, жінки та діти. Примітно, що наймолодшою учасницею змагань цьогоріч стала дворічна жителька Ізмаїлу на ім'я Вікторія, а от найстаршим виявився 70-річний пенсіонер Іван Михайлович.

На першому етапі Чемпіонату кожен з його учасників здійснював по одному кидку, після чого ті десять осіб, чиї результати виявилися найкращими, вже запекло боролися між собою за почесне перше місце у фіналі.

Таким чином, омріяну перемогу та новенький смартфон отримав юний житель Ізмаїла Володимир, котрий кинув свій старий мобільний телефон далі ніж на вісімдесят метрів. Загалом, у кожній віковій категорії знайшлося по три найкращих гравця, котрі й були нагороджені пам'ятними подарунками, медалями та грамотами за участь.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео