Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські дзюдоїсти вдало виступили у Тбілісі

Українські дзюдоїсти вдало виступили у Тбілісі
132721 ПЕРЕГЛЯДІВ

У столиці Грузії відбувся престижний міжнародний турнір Гран-Прі з дзюдо, на якому українські спортсмени продемонстрували свою хорошу підготовку. Загалом українські дзюдоїсти привезли додому чотири медалі


У столиці Грузії відбувся престижний міжнародний турнір Гран-Прі з дзюдо, на якому українські спортсмени продемонстрували свою хорошу підготовку. Загалом українські дзюдоїсти привезли додому чотири медалі.
У Тбілісі пройшов п’ятиденний турнір Гран-Прі з дзюдо. На ньому дуже вдало виступили спортсмени з України, які виграли чотири медалі. Так, спортсменка з Краматорська Марина Черняк у перший же день змагань здобула золоту медаль. Для того щоб дійти до фіналу українці, яка представляє категорію до 48 кг, довелося перемогти спортсменок з Угорщини, Північної Кореї та Туреччини.
У цей же день спортсмен Георгій Зантарая переміг росіянина Якуба Шамілова і також приніс Україні третє місце на подіумі Гран-Прі Тбілісі. Зантарая переміг загалом у чотирьох поєдинків з п’яти – в одному він віддав перемогу спортсмену з Ізраїля Баруху Шмайлову.
У більш важкій категорії відзначилися двома медалями. Загалом з турніру українці привезли вісім медалей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео