Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: "Дніпро" планує придбати аргентинського гравця

Новини України: "Дніпро" планує придбати аргентинського гравця
133282 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скоро футбольний клуб «Дніпро» здійснить вигідний трансфер. Уже майже готовим є контракт між дніпропетровською командою та аргентинським гравцем Федеріко Манкуельйо.

В аргентинському футбольному клубі «Індепендьєнте» повідомили про продаж одного з гравців. За інформацією офіційних представників клубу, Федеріко Манкуельйо скоро перейде до дніпропетровської команди «Дніпро». Наразі домовленості лише на стадії переговорів, однак, як зазначають джерела, імовірно Манкуельйо все ж передадуть до складу української команди.

У прес-службі «Індепендьєнте» повідомили, що після того як «Дніпро» запропонував аргентинському футбольному клубу солідну суму, керівництво серйозно замислилося про неї. Тепер переговори майже наблизилися до завершення і скоріше за все закінчаться позитивно.

Сам Федеріко Манкуельйо до останнього часу відмовлявся від ідеї переходу до «Дніпра» і висловлював бажання поїхати до Іспанії. Проте гравцю так і не вдалося підписати контракт з іспанською командою «Сельта», на яку розраховував аргентинець.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео