Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Ліон" може купити українського футболіста

239963 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський футбольний клуб “Динамо” проводить переговори з французькою командою “Ліон” про можливий трансфер гравця, що зараз грає за киян. Мова йде про півзахисника “Динамо” Юнеса Беланда.

Григорій Суркіс, президент столичного футбольного клубу “Динамо”, провів попередні переговори з власником французької команди Жан-Мішелем Ола. Під час зустрічі у Сен-Тропе вони обговорювали умови можливого переходу марокканця Юнеса Беланда, який зараз захищає кольори київського “Динамо”. Поки переговори не принесли результатів, оскільки сторони не змогли погодитися щодо ціни, яку французи мають заплатити за перехід Беланда. Відомо, що Григорій Суркіс назвав вартість півзахисника у розмірі 20 мільйонів євро. Представники “Ліона” вважають таку вартість зависокою і поки не готові її заплатити.

Футбольні аналітики зазначають, що “Ліон” може відмовитися від ідеї купівлі Беланда, якщо керівництву команди вдасться домовитися з московським “Динамо” про придбання півзахисника російської команди Матьє Вальбуена.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео