Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Артем Мілевський може повернутися в Україну

240135 ПЕРЕГЛЯДІВ

Футболіст Артем Мілевський може повернутися до України. За достовірними джерелами, його планує орендувати футбольний клуб “Дніпро”. Мілевський, нинішній гравець хорватського футбольного клубу “Хайдук” зараз є максимально близьким до повернення на батьківщину.

Артем Мілевський, який з минулого літа грає у хорватському клубі “Хайдук” може опинитися у дніпропетровському “Дніпрі”. Мирон Маркевич, головний тренер дніпропетровської команди, готовий надати знаному українському футболістові, який після переходу з “Динамо” недостатньо добре проявив себе у хорватському клубі, другий шанс.

Доля Мілевського буде вирішена протягом кількох днів. Головне питання — яким саме чином Мілевський перейде до “Дніпра”: український клуб планував орендувати гравця, однак “Хайдук” поки не погоджується на такі умови, оскільки вже наступного літа футболіст стане вільним агентом.

При цьому компенсація, на яку розраховує керівництво “Хайдука” за передачу Мілевського “Дніпру, не перевищує 500 тисяч євро. Це пов’язано з тим, що рейтинг гравця не надто високий — у нинішньому сезоні він не провів жодного матчу.

Артем Мілевський раніше займав позицію нападника у київському “Динамо”, а з 2001 року грає за збірну України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео