Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євген Селезньов проміняє «Дніпро» на “Кубань”

80659 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гравець дніпропетровської футбольної команди “Дніпро” Євген Селезньов не продовжуватиме контракту з клубом. За наявною наразі інформацією, Селезньов піде з “Дніпра” до російської команди “Кубань”, з якою футболіст найближчим часом підпише контракт.

Євген Селезньов, який зараз входить до складу дніпропетровської футбольної команди “Дніпро”, не продовжуватиме контракт з цим клубом. За інформацією, яку надає неофіційний сайт дніпропетровської команди, футболіст піде з цього клубу заради контракту з російською “Кубанню”. Як повідомляють, Селезньов уже покинув розташування дніпропетровського футбольного клубу у Туреччині і готовий до підписання контракту з краснодарською командою.

Експерти і вболівальники гравця, який до контракту з “Дніпром” грав за “Шахтар” і “Арсенал”, а також входить до збірної команди України, не розуміють такого рішення, оскільки спортивний і фінансовий рівень російської команди один з найгірших у країні - “Кубань” займає передостаннє місце у чемпіонаті Росії. Одне з популярних пояснень такого дивного рішення спортсмена — вплив футбольних агентів, які мають значний відсоток від частих трансфертів гравців.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео