Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Челсі» пропонує десятки мільйонів фунтів за свого колишнього нападника

«Челсі» пропонує десятки мільйонів фунтів за свого колишнього нападника
54176 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Челсі» - професійний англійський футбольний клуб з понад віковою спортивною історією – намагається повернути свого колишнього нападника Ромелу Лукаку, котрий на сьогоднішній день виступає за інший англійський футбольний клуб – «Евертон». Для цього «Челсі» запропонував конкурентові вражаючу суму у більш ніж 60 мільйонів фунтів стерлінгів та свого форварда Лоїка Ремі на додачу.

Цинізму можливому майбутньому обміну додає той факт, що, по-перше, Ромелу вже був частиною «Челсі», сумлінно виступаючи за клуб три роки - з 2011-го по 2014-й. Після цього бельгійця було продано в «Евертон», оскільки «Челсі» перестав розглядати Лукаку як перспективного футбольного гравця. Два роки потому англійський клуб все-таки вирішив повернути свого колишнього нападника за будь-яку ціну.

По-друге, «відданість» «Челсі» бельгійцю має намір перевірити сьогоднішній володар Ромелу. Хоча остаточною сумою, запропонованою «Евертону» клубом за Лукаку, були 67 мільйонів фунтів, «Челсі», у підсумку, може неочікувано збіднити аж на 75 мільйонів, оскільки саме стільки «Евертон» має намір виручити за повернення Ромелу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео