Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Матч «Полтава» - «Шахтар» відмінили через стан поля

Матч «Полтава» - «Шахтар» відмінили через стан поля
81576 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Гра між «Полтавою» з Першої ліги та донецьким «Шахтарем», яка 30 листопада о 13:00 мала відкрити другий етап чвертьфіналу Датагруп Кубку України з футболу, була скасована через стан поля, яке змерзло за мінусової температури. Команда арбітрів та головний суддя поєдинку Сергій Берізка провели огляд арени «Локомотив» та заявили, що грати на такому покритті може бути небезпечно для самих футболістів, тому вони не можуть дати добро на початок матчу.

     Як повідомляється, на момент стартового свистку температура у Полтаві була зафіксована на позначці -7 градусів за Цельсієм, через що покриття стадіону вкрилося намороззю. Прес-служба донецького «Шахтаря» вже повідомила, що сьогодні команда повернеться до Києва.

Нагадаємо, сьогодні мають відбутися ще два матчі окрім скасованого: «Нафтовик-Укрнафта» прийме в себе вдома столичне «Динамо», а «Дніпро» розіграє путівку до півфіналу у поєдинці з «Ворсклою».

     Перша гра чвертьфіналу, яка відбулася 26 листопада, між «Миколаєвом» та «Іллічівцем» закінчилася сенсаційною перемогою господарів та першим в їх історії виходом до півфіналу Кубку України. Основний та додатковий час пройшов з нулями на табло, а ось у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися миколаївці – 4:2. Зазначимо, що це вже третя перемога команди з серії одинадцятиметрових на цьому розіграші Кубку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео