Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські футболісти у європейських чемпіонатах: огляд

Українські футболісти у європейських чемпіонатах: огляд
190101 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Наші гравці продовжують робити своє ім'я на європейській арені, забиваючи голи, відзначаючись результативними передачами, а інколи й взагалі тримаючи на собі всю гру. Ми пропонуємо огляд досягнень українських легіонерів минувших вихідних.

     Євген Коноплянка, Артем Федецький та Денис Олійник – одразу три наші футболісти з'явилися на полі у матчі «Шальке» - «Дармштадт», хоч і у складі не однієї команди. Нажаль, відзначитися ані Федецькому, ані Олійнику не вдалося – вони отримали найнижчі оцінки у рейтингу, а ось Євген Коноплянка став найкращим у складі «Шальке»: вийшовши на заміну при рахунку 2:1, він допоміг своїй команді довести гру до 3:1, відзначившись результативною передачею.

     Олександр Зінченко змусив говорити про себе ледь не усю нідерландську пресу. Почав закріплюватися у стартовому складі «ПСВ», Зінченко став і стрімко зростати як футболіст, через що фанати та керівництво покладають на нього все більше сподівань. І у неділю під час матчу «ПСВ» - «Ден Хааг» українець не підвів: вийшовши з перших хвилин, на 50-й та 55-й хвилинах Зінченко віддав дві результативні передачі, які допомогли його команді виграти 3:1.

     Артем Кравець, який зараз виступає за іспанську «Гранаду», хоч своїм голом і не зумів врятувати команду від поразки від «Сельти» (1:3), але теж привернув до себе чимало уваги, ставши ледь не єдиним гравцем атакуючого складу. З сімох завданих по воротах «Сельти» ударів аж шість були виконані саме українцем. Хоч влучністю пострілів похизуватися не вдалося, втім тренерський штаб клубу не міг не відзначити майстерність футболіста та вміння боротися за м'яч, тому є привід вважати, що Артем почав закріплюватися у складі основних гравців «Гранади».

     Інші українські футболісти, які виступають поза межами країни, нажаль, цими вихідними відзначитися не змогли, хоч і виходили на поле – хто на заміну, хто у стартовому складі. Не долучилися ж до гри зовсім Роман Зозуля, який при новому тренері «Бетіса» знов не потрапив у заявку, та Денис Бойко, який мав можливість дебютувати за «Малагу», але Камені встиг відновитися до гри з «Депортиво», в результаті пропустивши три голи.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео