Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Месут Озіл повертається на футбольне поле

Новини спорт: Месут Озіл  повертається на футбольне поле
132401 ПЕРЕГЛЯДІВ

У "Реалі" він був не те щоб геніальний, але свою роботу знав. І до певного часу ніхто не звертав уваги, що він губиться у важливих матчах. А чому не звертали уваги? Може, тому, що в Мадриді німець гідно грав?


У "Реалі" він був не те щоб геніальний, але свою роботу знав. І до певного часу ніхто не звертав уваги, що він губиться у важливих матчах. А чому не звертали уваги? Може, тому, що в Мадриді німець гідно грав? Згоден, були присутні поєдинки, де Месут діяв невдало, але язик не повертається сказати, що у складі "вершкових" він грав надто невдало.
Після переходу в лондонський гранд, всі почали радіти. І дійсно, спочатку Озіл грав прекрасно, віддавав передачі, іноді забивав, але з часом це кудись зайшло, і на нього полився фонтан зневаги. Чому у збірній Німеччини і в "королівському клубі" він грав гідно, а в рядах канонірів трохи здав? По-моєму, вся справа в русі. У чемпіонаті Іспанії, з уміннями німця, можна чарівно грати. Особливо коли ти катаєш м’яч у "Реалі". Його завдання була проста. Його завдання - віддати пас, який знайде свого одноклубника. Найчастіше передача проходила, і Озіл був королем. У збірній все так само. Команда контролює м’яч, Месут в цьому середовищі відчуває себе як риба в воді. Але в Англії, окрім спілкування з м’ячем, потрібні фізичні кондиції, які геть відсутні у німця.
Як на мене, АПЛ чи не його ліга, і варто над цим задуматися. Колись читав, що "Баварія" не проти прихистити Месута, ось це було б класно. Півзахисник ідеально підходить мюнхенцям. Йому там доведеться менше бігати, і більше віддавати передач, що він безсумнівно любить. В "Арсеналі" йому буде дуже важко пробитися в основу, оскільки Касорла, Санчес, Уелбек грають досить непогано. Якщо все-таки Озіл залишиться в "Арсеналі", то у нього є певний шанс, так як футболісти в цьому колективі частенько ламаються. Від душі бажаю Месуту знайти себе.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео