Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорту: Одному із головних талантів іспанському футболу Коке виповнилося 23

Новини спорту: Одному із головних талантів іспанському футболу Коке виповнилося 23
53112 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коке виповнилося 23, але своїми діями він вже встиг навести шереху по всій Земній кулі.


Коке виповнилося 23, але своїми діями він вже встиг навести шереху по всій Земній кулі. Дійсно, його гра стикається неймовірним чином з Хаві. Є відчуття, що Коке трохи набридає, коли його порівнюють з Хаві. Дурневі зрозуміло, що до ікони йому ще рости і рости, але до нього вже прикута стільки уваги.
Влітку на Коке була непогана атака, оскільки багато гранди хотіли поласувати серйозним хистом. Тим більше, якщо ти іспанець, при цьому відгукуєшся на прізвисько "Новий Хаві", то ти апріорі не можеш бути погано. Пропозиції надходили заманливі, гріх не погодитися, але півзахисник "Атлетіко» відмовив. Не пам’ятаю, хтось говорив, що якщо піде Коста, то нічого не зміниться; а якщо піде Коке, то все провалиться. Але тут ще справа в іншому, адже тренер "Атлетіко" зумів побудувати колектив, який не тримається на одному футболіста. Як на мене, це геніально.
Що шалено подобається в Коке, так це його відбір. Завжди такі футболісти були в пошані, які здатні і пас королівський віддати, і в підкаті стрибнути не шкодуючи свої прекрасні гетри. До того ж іспанець чудово володіє дриблінгом і ударом. У минулому сезоні, Дієго Коста був нахлібником Коке, який годував його передачами. Але треба зазначити: Коста теж красень. Сімеоне натренував хлопця добротно. Коке трохи ковтнув божественного еліксиру, і тепер, немов Астерікс, літає по полю без втоми. Головне - іспанець залишився в клубі, хоча була опаска, що "Атлетико" в новому сезоні не буде боротися за титул. Але не тут-то було. Хочу сюди вставити слова, які мені шалено сподобалися. Право, я не знаю, в тему чи це так. "Чемпіон не той, хто взяв, а той, хто відстояв свій пояс". Відстоять Чи свій пояс підопічні Сімеоне?
Дуже хотілося, щоб півзахисник перейшов до "Барселони". Ні, нехай залишається в Мадриді, але якщо вирішить йти, то тільки в Барсу. Він прям викуваний для каталонців. Мені здається, що проектували Коке - Хаві та Іньєста. Інженери талантів. Але молодий талант вирішив залишитися біля аргентинського ентернадора, і, по-моєму, не прогадав. У збірній Іспанії Коке вже гравець основного складу, що не може не радувати шанувальників цього футболіста. Попереду у нього ще океан успіхів, які піднесуть гравця на той рівень, де звикли ми бачити Хаві та Іньєсту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео