Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини Спорт: Кубок Іспанії. “ Реал Мадрид ” грає в нічию з “ Атлетиком ” та покидає кубок

Новини Спорт: Кубок Іспанії. “ Реал Мадрид ” грає в нічию з “ Атлетиком ” та покидає кубок
79562 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Реал М” – “Атлетико М” - 2 - 2 (2 - 4 заг.)

Голи: Торрес дубль, Рамос, Роналду.


“Реал М” – “Атлетико М” - 2 - 2 (2 - 4 заг.)

Голи: Торрес дубль, Рамос, Роналду.


Початок матчу і відразу ляпас для господарів. Помилка Пепе, Грізманн розганяється по флангу, класно віддає в штрафну, де Рамос прогавив Торреса, і Фернандо забиває дебютний м’яч через 7 років за «матрацників».
З гри гол ніяк не виходив у «вершкових». Інша справа - стандарт! Подача від Крооса і помилка Облака виходить боком. Рамос головою оправляє м’яч у сітку і відроджує не те, щоб інтригу, але просто змушує вірити в диво. Після порівняння рахунку господарі постійно перебували на половині поля суперника. Дивовижна штука, коли дивишся футбол тільки на одній половинці поля! Контроль м’яча, але ніякої вигадки в атаці! Навіси, навіси, навіси . Явно не вистачає Модріча ... Той і пас вивірений віддасть і атаку правильно розжене. Але зачекайте! Іско грав чудово! Сьогодні, саме він один хотів пройти далі.
Але не судилося. Або не завдання? Як на мене, це навіть добре, що Копа не піддалася «Реалу». Сподіваюся, ви вловлюєте мої думки, адже переможець цієї пари зустрінеться з «Барсою», а цей місяць і так, ой, який насичений в Іспанії, а тут ще й «Ель Класіко». Анчелотті не раз говорив, що Ліга Чемпіонів - ось, що його цікавить. Виходить, жертва заради успіху? Зосередиться на Лізі Чемпіонів і Ла Лізі, спокійно граючи. Ну що ж, подивимося. Але, як на мене, то такий варіант правильний, бо відпочинок гравцям забезпечений і сили будуть.
Другий тайм (особливо початок), як повтор: знову гол, і знову Торрес! Грізманн віддав, «Ель Ніньо» на замаху прибрав Пепе і в дальній кут закатав круглого, що Навас не врятував. Навіть 2 - 2 від Роналду не освіжило господарів. Далі команди діяли відкрито і обидві сторони розуміли, хто проходить, хто йде. Догравати матч переможним третім голом - ось, за що билися команди в кінці.
Вітаю «Атлетіко» з перемогою і з прохід в ¼ фіналу Кубка Короля! Варто визнати, що в двох матчах вони виглядали краще «Реала», більше в них було бажання. Сімеоне окремий уклін! Таку команду сколотив і довів ще раз, що гроші у футболі - не головне. А Карло терпіння і по більше, адже Дієго читає гру «галактікос» і не випадково в останніх матчах саме його команда - тріумфатор!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео