Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Екс-гравець збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв не виступатиме за р

Новини спорт: Екс-гравець збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв не виступатиме за р
132472 ПЕРЕГЛЯДІВ

29-річний півзахисник Олександр Алієв припинив свої виступи за команду з Махачкали "Анжи", котра веде боротьбу в другій по значимості російській футбольній лізі країни - ФНЛ.


29-річний півзахисник Олександр Алієв припинив свої виступи за команду з Махачкали "Анжи", котра веде боротьбу в другій по значимості російській футбольній лізі країни - ФНЛ.
Склад махачкалинців, Алієв поповнив доволі нещодавно – у 2014 році. У цьогорічних змаганнях ФНЛ в складі "Анжи", футболіст виходив на поле 15 разів і зумів забити тричі та віддати аналогічну кількість результативних передач.
"Футболіст Олександр Алієв більше не буде захищати кольори нашого клубу. Контракт припинений за обоюдною згодою. Дякуємо Олександру за його минулі виступи та бажаємо йому успіхів у наступному його колективі", - розповідається в заяві "Анжи" на сторінках офіційної сторінки "твіттера".
Головний наставник "Анжи" Сергій Ташуєв, відомий своєю роботою у минулому сезоні за український "Металург" з Донецьку, дав свій коментар з приводу розриву угоди між спортсменом та клубом, котрий має великі шанси на повернення до еліти російського футболу по завершенню сезону 2014/2015. За думками Ташуєва, головну роль у прийнятті рішення стала нинішня кількість легіонерів у клубі: "Ситуація така, що Алієв - легіонер. До того ж гравець високого рівня. Але як легіонеру через ліміт йому складно конкурувати з тими молодими хлопцями, які у нас в складі. На його позиції у мене грає Чуперка, крім нього в атакуючій групі Леонардо, Мутарі і Болі. Маємо ще оборонця із закордонним паспортом Евертоном. В сумі нараховується вже чотири футболісті із-за меж країни, а для нашої ліги це вже забагато. Коли у мене на полі більшість часу проводить молодь, а у запасі просиджують Алієв та Григалава, то це не вірно, такий розвиток подій не для мене".
Уже повідомлялося в минулий проміжок часу, що спортсмен був невдоволений своїм положенням справ у команді, проведеним часом в офіційних матчах. Про це зазначав його агент Каміль Маммадов.
Нагадаємо, що дворазовий чемпіон України Олександр Алієв, більшість своєї кар’єри провів на наших землях. Починав виступи за "Динамо" з Києва у 1999 році (був у структурі клубу), з 2001 року грав за дубль "Борисфену", потім три сезони за дубль "Динамо" і вже після цього став основним футболістом киян. Олександр встиг з 2008 по 2012 роки пограти за основний склад збірної України, де у 28 іграх відзначився шістьма голами.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео